top of page

Onze geschiedenis

De familie David is onlosmakelijk verbonden met natuursteen. Zo begon opa Henri met de firma 'David Gebroeders' in Zedelgem. Ook vader Filip had de smaak te pakken en nam een natuursteenbedrijf over in Tielt.

In 2014 nam zoon Samuel David het bedrijf in Tielt over, 'Steenbewerking David' werd geboren. In 2022 ging de familie nog een stapje verder en namen de drie kinderen samen de firma 'David Gebroeders' in Zedelgem over. Hiermee blijft de kennis en expertise binnen de handen van de familie. Samuel, Bastiaan en Berdien hebben een hechte band en werken heel nauw met elkaar samen.

Met de jongste generatie aan het roer is David Natuursteen helemaal klaar voor de toekomst

Tielt

over ons - samuel

Samuel David

Zaakvoerder Tielt

over ons - sylvie

Sylvie Oosterlinck

Boekhouding

Zedelgem

DSC00641 (1).jpg

Bastiaan David

Zaakvoerder

DSC00609.jpg

Berdien David

Zaakvoerster

1-DSC00582.jpg

Tableau

Office dog

Onze expertise

David Natuursteen is gespecialiseerd in het verwerken van natuursteen. Naast blauwsteen hebben we ook een grote expertise opgebouwd in het behandelen van graniet, marmer, composiet en ceramiek.

 

Met meer dan 50 jaar (!) ervaring op de teller belichten we graag onze kennis in het vak. Bij ons kan je terecht voor de alledaagse projecten maar ook voor uitzonderlijke, uitdagende werken in natuursteen staan we voor je klaar. Telkens op maat van jouw wensen en dromen.

 

We streven niet enkel naar uitmuntende kwaliteit, ook service en nazorg dragen we hoog in het vaandel! Bij ons krijg je écht een steen voor 't leven.

+50

jaar ervaring

2

vestigingen

+1000

tevreden klanten

"Afgewerkt tot in de puntjes, snel geleverd en een goede prijs-kwaliteit verhouding, daar gaan en staan we voor!"

bottom of page